Kære medlem!

Som mange af jer nok ved, så afholdte OSC, sammen med Dansk Squashforbund, Odense Open i squash tilbage i januar 2019. Det var den første internationale turnering i Danmark igennem en del år og nu har vi tænkt os at gøre det til en fast begivenhed. 💪💪

Odense Open afholdes derfor igen i uge 5 i 2020 og det hele vil forgå her i Odense Squash Center!🥇🥈🥉

Konceptet er lig det fra 2019 om end vi udvider næste år. Der udvides med en damerække for de professionelle og der afholdes en stor juniorturnering fra lørdag til søndag. Juniorturneringen skal være en turnering med både plads til det sociale og det sjove. Fredag og lørdag vil der sideløbende med den professionelle turnering blive afholdt Senior Grandprix og seniorturnering, alle kan derfor være en del af Odense Open.

Grunden til at vi lægger kræfter i at afholde Odense Open er naturligvis, at vi elsker vores sport. Vi vil gerne fremme squashsporten, ikke mindst her i Odense. Derudover ønsker vi, at tilbyde vores medlemmer et fedt squasharrangement, som man ikke kan finde andre steder i DK. Og den helt store drøm er, at vi, måske allerede til Odense Open 2021, får etableret en glasbane inde i rådhushallen i Odense!

Når alt dette er sagt, så har vi jo også brug for penge til at sponsere det hele. Vi har mere eller mindre fået tilsagn fra ErhvervshusFyn om støtte i 2020. Og seneste har Milling Hotels (igen igen) sagt ja til at hjælpe.

Pt. er vi på udkig efter flere sponsorer – herunder en hovedsponsor – og måske er der nogen blandt os medlemmer der i deres netværk kender en virksomhed der kunne tænke sig at være med på en squashrejse, der ender med, at vi en dag spiller finalekampe i Odense Rådhushal. Skulle I møde nogen der kunne være interesseret så bed dem lægge en mail til Brian Blomholt (kasserer@osc.dk) eller Thomas Søgaard (formand@osc.dk).

Fortsat god weekend 🙂🙂

Hilsen OSC

Ps: Når vi kommer nok også til at få brug for lidt frivillige kræfter undervejs og især i uge 5 – men det vende vi tilbage om i et andet opslag